Informatie

Informatie

De meeste leerlingen van rijschool Steef Gerritsen komen via mond- tot -mondreclame. Dat is voor de leerling wel zo prettig want hij of zij heeft via familie, vrienden, kennissen of collega’s al de nodige informatie gekregen. Maar wat nu als je die informatie niet hebt.

Natuurlijk speelt het slagingspercentage een grote rol, maar ook de lesprijs is voor velen belangrijk. De kwaliteit en de prijs moeten in verhouding zijn! Uiteindelijk is het gevoel wat je bij de rijschool hebt en de klik tussen jou en je instructeur het meest bepalend voor het succes van je opleiding. JIJ alleen kan bepalen of dat rijschool Steef Gerritsen de juiste keuze is!

Wij nodigen je graag uit voor een gratis en vrijblijvende eerste rijles! Tijdens deze les maak je kennis met het voertuig, het verkeer maar vooral ook met je instructeur. En mocht je toch aan het einde van de les gillend uit de auto rennen, dan zit je nergens aan vast!

Rijschool Steef Gerritsen is gespecialiseerd in de rijopleiding voor de auto (schakel en automaat) en voor de opleiding auto + aanhangwagen (E achter B).
Tevens zijn wij gespecialiseerd in het opleiden van leerlingen met faalangst, examenvrees of verkeersangst.

Je bent van harte welkom!

Steef Gerritsen

Informatie aanvragen :

Voornaam*

Achternaam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoon*

Uw email*

Uw bericht

 

Bel ons 06 34 82 63 30